O DUĆANU
Maloprodajni lanac pod nazivom “Dućan Moj” nastavak je razvoja maloprodajnog koncepta preduzeca “MLIN PRODUKT” doo. Ideja za ovaj koncept maloprodaje nastaje iz želje da potrošačima ponudimo humaniji i manje sterilan vid kupovine u kojem se stvara prisniji odnos izmedju kupca i prodavca.

Svojim nesvakidašnjim enterijerom i neodoljivim šarmom koji zajedno stvaraju utisak topline i šarma starih komšijskih prodavnica, oplemenjuju svaki kraj u kome se nalaze i pružaju potrošačima slobodu da se identifikuju sa krajem u kojem žive kao i sa samom radnjom. Socijalni momenat koji se ostvaruje kroz prisnost osoblja sa svakom mušterijom briše osećaj otuđenosti i sterilnosti koji imate prilikom kupovine u hipermarketima.

Pored velikog izbora robe široke potrošnje koju možete pronaći u našim maloprodajama akcenat smo stavili na prodaju pržene kafe koju dopremamo svakoga dana, svežu, direktno iz naše pržionice i koju na licu mesta meljemo i pakujemo za vas kao našu robnu marku “Fina Kafa”. Pored kafe želja nam je da sve osnovne životne namernice kao sto su hleb, mleko, jestivo ulje, brašno, pirinač, pasulj… našim kupcima nudimo po trajno niskim cenama.

Svakodnevne akcijske prodaje raznih proizvoda široke potrošnje, dopunjujemo nedeljnim akcijama i promocijama na kojima naši kupci mogu pronaći proizvode po izuzetno niskim cenama.